LIFESTYLE

Η απάντηση της Φρόσως Κυριάκου στις κατηγορίες ότι ήταν η οδηγός του τζιπ του Παντελίδη!

Η απάντηση της Φρόσως Κυριάκου στις κατηγορίες ότι ήταν η οδηγός του τζιπ του Παντελίδη!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα...

Η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο μαύρο τζιπ που στις 18 Φεβρουαρίου έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή δέχεται καθημερινά σωρεία κατηγοριών. 

Η 21χρονη barwoman είναι η μόνη από τους τρεις επιβαίνοντες στο μαύρο τζιπ του Παντελή Παντελίδη, που μπορεί να πει την αλήθεια και όλο αυτό το διάστημα κρατάει το στόμα της κλειστό, μακριά από τα media, τους δημοσιογράφους, τα φώτα και τις κάμερες!

Μάρτυρες λένε ότι την είδαν να βγαίνει από το παράθυρο του συνοδηγού, κάποιοι ισχυρίζονται ότι έλεγε «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής» και το κερασάκι στην τούρτα είδε το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα το πρωί με το πόρισμα του πραγματογνώμονα της οικογένειας του Παντελή, σύμφωνα με το οποίο η θέση του οδηγού ήταν πιο μπροστά απο τη θέση του συνοδηγού. 

Σε όλους τους ισχυρισμούς η Φρόσω Κυριάκου απαντά με ένα λιτό «Είναι όλα ψέματα αγάπη μου», το οποίο ανέβασε στο προφιλ του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top