LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στην Showbiz! Ερωτευμένη με εφοπλιστή κούκλα τραγουδίστρια

Νέο ζευγάρι στην Showbiz! Ερωτευμένη με εφοπλιστή κούκλα τραγουδίστρια

Δεν πέρασαν καλά καλά τέσσερις μήνες από το χωρισμό της και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει το νέο της ταίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι μαζί και αχώριστοι

Εδώ και τέσσερις μήνες έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Θωμαής Απέργη με τον ηθοποιό Λευτέρη Δημηρόπουλο. Από τότε δεν μάθαμε για κάποια νέα σχέση της τραγουδίσριας, μέχρι σήμερα! 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Θωμαή Απέργη φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα εδώ και λίγους μήνες στο πρόσωπο του Σπύρου Κούβελου, ναυτιλιακού broker και γιο του Ισίδωρου Κούβελου.

Ο Σπυρίδων Κούβελος είναι ένας απ'τους πιο περιζήτητους εργένηδες και έχει πάθος με την ιππασία, καθώς πολύ συχνά κατεβαίνει σε αγώνες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Gotham» όπου εμφανιζόταν προ μηνών η τραγουδίστρια και ο Σπύρος γοητεύτηκε από την παρουσία της και θέλησε να την γνωρίσει. Η γνωριμία έγινε και εκ τότε είναι μαζί και αχώριστοι.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top