ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συναγερμός στα κατεχόμενα για τρομοκρατικό χτύπημα – Βρήκαν βόμβα στη Μόρφου

Συναγερμός στα κατεχόμενα για τρομοκρατικό χτύπημα – Βρήκαν βόμβα στη Μόρφου

Σε μεγάλη εγρήγορση βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι "μυστικές υπηρεσίες"των κατεχομένων υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στην Άγκυρα στις 14/3, πληροφορίες ήθελαν τα κατεχόμενα να είναι ο επόμενος στόχος.

Την Τρίτη 15/3, υπήρχε έντονη φημολογία ότι επρόκειτο να διενεργηθεί βομβιστική τρομοκρατική επίθεση στην Αμμόχωστο. Την ίδια μέρα όπως μετέδωσαν στα κατεχόμενα ανεβρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών μια βόμβα όπου η «αστυνομία» κατέστρεψε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι. Για την εν λόγω υπόθεση οι αρχές των κατεχομένων συνεχίζουν τις έρευνες.

Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο ειδήσεων: «Ανυπόστατες πληροφορίες είχαν δει χθες το φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα για τοποθέτηση βόμβας στο Κιόνελι. Η πληροφόρηση σήμερα το πρωί για την Αμμόχωστο αφορούσε μια τσάντα που είχε αφεθεί σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς. Ειδοποιήθηκε η “αστυνομία” που εκκένωσε την περιοχή, κατέστρεψε με ελεγχόμενη έκρηξη την τσάντα,η οποία – όπως προέκυψε – περιείχε απλώς ρούχα. Προς το μεσημέρι παρόμοια πληροφόρηση αφορούσε μπαούλο που είχε αφεθεί σε σούπερ μάρκετ στο δρόμο Τρικώμου – Καρπασίας. Ειδικοί πυροτεχνουργοί προκάλεσαν και πάλι ελεγχόμενη έκρηξη και τελικά προέκυψε ότι δεν υπήρχε τίποτε το ύποπτο. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε  το βράδυ με δήθεν ύποπτη τσάντα που βρέθηκε σε στάση λεωφορείου μπροστά από το παλιό “δημαρχείο” στο Κιόνελι.»

Με 700 «αστυνομικούς» ο Ακιντζί σε γιορτή των Κούρδων

Την Κυριακή 20/3, γιορτάστηκε, το Νεβρόζ  στα κατεχόμενα -κουρδική Πρωτοχρονιά και Άνοιξη- στην παρουσία Ακιντζί.

Τα μέτρα ήταν πρωτοφανή και δρακόντεια  με την παρουσία 700 «αστυνομικών» να προστατεύουν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη προχωρώντας σε τέσσερις προσαγωγές.

Οι πληροφορίες αυτές των «μυστικών υπηρεσιών» των κατεχομένων ανάγκασαν το κατοχικό καθεστώς να αυξήσει τον έλεγχο στα οδοφράγματα τις τελευταίες μέρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Η νηστεία είναι ένας σημαντικός τρόπος άσκησης ωστόσο αν δεν υπάρχει πνευματική διάσταση, γίνεται απλά μια δίαιτα, όπως εξήγησε ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού, ο οποίος μίλησε στο Themaonline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top