ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έσκασε «βόμβα»: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα!

Έσκασε «βόμβα»: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την σύλληψη την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Helector Αθανάσιου Κατρή για το σκάνδαλο των σκουπιδιών στην Κύπρο. Η Αστυνομία εξασφάλισε άλλα τρία δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Το όνομα του ισχυρού άνδρα της Ελλάδας, πολύ γνωστού επιχειρηματία, Λεωνίδα Μπόμπολα είναι ανάμεσα στα τρία πρόσωπα εναντίον των οποίων εκδόθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Μαρτίου,  δικαστικά εντάλματα σύλληψης για το σκάνδαλο στο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.  

Ο Μπόμπολας είναι ο Πρόεδρος της ελλαδικής εταιρείας Helector, διαχειρίστριας εταιρείας των ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ.  Ο Λεωνίδας είναι γόνος της γνωστής οικογένειας, πίσω από μεγάλα ΜME στην Ελλάδα (MEGA και Έθνος), ενώ η οικογένεια ασχολείται και με τον κατασκευαστικό τομέα, καταφέρνοντας να κτίσει μία μεγάλη αυτοκρατορία.  Συνελήφθη το 2015 για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς προέκυψε φοροδιαφυγή ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ με βάση τα στοιχεία από τις καταθέσεις στην HSBC.

Τα άλλα δυο εντάλματα αφορούν τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου, Ευτύχιο Μαλεκκίδη, ο οποίος εκτίει ήδη εξαετή ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο του αποχετευτικού και τον χημικό μηχανικό Θεοφάνη Λώλο, επικεφαλής ελλαδικής εταιρείας που συνεργάζεται με την Helector.

Τα εντάλματα προέκυψαν μετά την σύλληψη του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Helector  Αθανάσιου Κατρή, ο οποίος έφθασε την Παρασκευή, 25 Μαρτίου στην Κύπρο από την Αθήνα και συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο δικαστήριο ο Κατρής και οι άλλοι δέκα

Σκάνδαλο ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ: Συνελήφθη ο Κατρής στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top