Εφιαλτικές στιγμές έζησε νεαρός στη Λευκωσία: Τον χτύπησαν, του ζήτησαν λεφτά και έφυγαν με το ποδήλατο του!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε νεαρός στη Λευκωσία: Τον χτύπησαν, του ζήτησαν λεφτά και έφυγαν με το ποδήλατο του!

Πρόκειται για την ίδια «ομάδα» θρασύτατων ληστών που λίγο αργότερα αναστάτωσε την λεωφόρο Μακαρείου στη Λευκωσία, όπου καταγγέλθηκαν σε λίγες ώρες τρια διαφορετικά περιστατικά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οπλισμένοι τσαντάκηδες σκόρπισαν τρόμο στη Μακαρίου τα μεσάνυχτα!

Η Αστυνομία διερευνά νέα υπόθεση ληστείας, η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 4.10 το απόγευμα του Σαββάτου 26./3.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 10.30μ.μ. χθες, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του στην οδό Στασίνου στη Λευκωσία, τον ανέκοψαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία αφού τον χτύπησαν, του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα, ενώ όταν τους ανέφερε ότι δεν είχε οποιονδήποτε χρηματικό ποσό μαζί του, οι δράστες του έκλεψαν το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι δράστες είναι άγνωστης εθνικότητας, από τους οποίους ο ένας ήταν κοντός, κανονικού αναστήματος και οι τρεις πιο ψηλοί και γεροδεμένοι, ενώ στην κατοχή τους είχαν σιδερολοστούς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE