Πάφος: 35χρονος πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του

Πάφος: 35χρονος πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του

Tις διαφορές που είχε με τον αδερφό του προσπάθησε να επιλύσει με εκφοβισμό 35χρονος από το χωριό Χούλου, της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου ο 35χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον της οικίας του αδερφού του, στο χωριό Χούλου. Τη στιγμή εκείνη δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις και τη συλλογή τεκμηρίων.

Αργότερα η υπόθεση καταγγέλθηκε από τον 40χρονο αδερφό του. Ανακρινόμενος ο 35χρονος παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορία τα δύο αδέρφια είχαν μεταξύ τους διαφορές για περιουσιακά ζητήματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE