ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδόθηκαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον Μπόμπολα - Λώλου

Εκδόθηκαν τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον Μπόμπολα - Λώλου

Έχουν εκδοθεί πριν από λίγο τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον του επικεφαλής της Helector Λεωνίδα Μπόμπολα και του Διευθυντή της ENVIROPLAN Θεοφάνη Λώλου σε σχέση με τις έρευνες για την υπόθεση των ΧΥΤΑ Πάφου και του ΧΥΤΥ Κόσιης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα σε σχέση με την άφιξη των δύο προσώπων στην Κύπρο, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης ξεκαθάρισε νωρίτερα σήμερα ότι δεν πρόκειται να υποβληθούν ή να επιβληθούν οποιοιδήποτε όροι σχετικά με την άφιξη ή μη οποιουδήποτε εκζητούμενου προσώπου στην Κύπρο.

“Θέλω απλώς να διευκρινίσω ότι τα εντάλματα σύλληψης εναντίον οποιουδήποτε προσώπου εκδίδονται για να εκτελούνται. Με αυτήν την έννοια πρόκειται να προχωρήσουμε – και έχω ήδη δώσει οδηγίες - για την άμεση έκδοση ενταλμάτων, ευρωπαϊκών, σύλληψης των δύο αυτών προσώπων, τα οποία φάνηκαν – ως αποτέλεσμα των αστυνομικών ανακρίσεων – να ενέχονται στην υπόθεση”, σημείωσε.

Δεν πρόκειται, πρόσθεσε, “ να υποβληθούν ή ακόμα να επιβληθούν – ακόμα χειρότερα – οποιοιδήποτε όροι σχετικά με την άφιξη ή μη οποιουδήποτε εκζητουμένου προσώπου στην Κύπρο. Αυτό να γίνει καθαρό. Τα εντάλματα εκδίδονται και εκτελούνται. Εάν έρθει οικειοθελώς μέχρι την αναγκαστική σύλληψη οποιοσδήποτε ασφαλώς θα συλληφθεί και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες”, κατέληξε.

Ο κ. Κληρίδης προέβη σε δηλώσεις μετά από την ευρεία σύσκεψη που έγινε το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών, υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών, για το θέμα του ΧΥΤΥ Κόσιης στην οποία συμμετείχε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top