Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! H Χριστιάνα με μουστάκι και ο Χάρης με lipstick! VIDEO

Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! H Χριστιάνα με μουστάκι και ο Χάρης με lipstick! VIDEO

Πανικό προκάλεσαν στο instagtram με το βιντεάκι στο οποίο ανταλλάζουν φάτσες....

Η Χριστιάνα Αντωνίου και ο Χάρης Παπαθεοχάρους είχαν οίστρο την Τετάρτη και ανέβασαν ένα πολύ τρελό βιντεάκι στο instagram, τα οποία χάρισαν γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους. 

Όπως έγραψε ο Χάρης «Επιτελους!! Γίναμε εγώ εσυ και εσυ εγώ !!», μιας και οι δύο συνεργάτες της Αριστοτέλους αντάλλαξαν τα πρόσωπά τους και μετατράπηκε η Χριστιάνα στο Χάρη και το αντίστροφο. 

Δείτε το ξεκαρδιστικό video:

 

 

 

Επιτελους!! Γίναμε εγώ εσυ και εσυ εγώ !!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE