ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παμπορίδης: «Η κυβέρνηση προχωρά με το σχέδιο του ΠτΔ - Έληξε το περιθώριο»

Παμπορίδης: «Η κυβέρνηση προχωρά με το σχέδιο του ΠτΔ - Έληξε το περιθώριο»

Αποφασισμένη η κυβέρνηση να προχωρήσει με το σχέδιο του ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη αφού έληξε η διορία των 24 ωρών που είχε δώσει το προεδρικό στου νοσηλευτές.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, Γιώργο Παμπορίδη ο οποίος μίλησε στο Τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ δήλωσε ότι  το περιθώριο που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ΠΑΣΥΝΟ, έχει λήξει και το Υπουργείο προχωρά αμέσως με την εφαρμογή των εντολών του.

«Δεν είναι επιλογή να αφήσουμε τον κόσμο να πεθάνει», υπογράμμισε ο Υπουργός Υγείας, καθιστώντας σαφές ότι θα κάνει τη γη πηγή, κατά την έκφραση του, ώστε να λειτουργήσουν οι κρατικές δομές υγείας και να μην χαθούν ζωές.

Ο Γιώργος Παμπορίδης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να γεννήσει υπηρεσίες που δεν παρέχονται στον ιδιωτικό τομέα για να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ασθενών.

Αρα, πρόσθεσε, θα προχωρήσει το σχέδιο που εξαγγέλθηκε ώστε να λειτουργήσουν οι κρατικές δομές.

Σημείωσε δέ για άλλη μια φορά ότι το Υπουργείο Υγείας δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανένα. Ο κύριος Παμπορίδης τόνισε ακόμη ότι το θεσμικό πλαίσιο επιτρέπει σε κάποιους να εκμεταλλεύονται τις δημόσιες δομές για να στηρίξουν τα αιτήματα τους, χωρίς το κράτος να μπορεί να αντιδράσει.

Τοthemaonline/ ΡΙΚ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top