ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βασιλειάδου: «Συμμετείχαν στα σκάνδαλα αυτοί που πρέπει να τα αποκαλύψουν - Φιλότουρκος ο Σουλτς» - VIDEO

Μ. Βασιλειάδου: «Συμμετείχαν στα σκάνδαλα αυτοί που πρέπει να τα αποκαλύψουν - Φιλότουρκος ο Σουλτς» - VIDEO

Kαλεσμένη στην εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas με τον Τάσο Χριστοδούλου, ήταν η υποψήφια βουλευτής της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου.

Σε ό,τι αφορά, την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου η ίδια υπερτόνισε την παρουσία σε αυτό νέων ανθρώπων αλλά και γυναικών.

Σε ερώτηση εάν η ΕΔΕΚ μπαίνει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μετά την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου να κατέλθει τελικά στη Λεμεσό, αφήνοντας εκτός παιγνιδιού τον κ. Νικολαίδη, απάντησε αρνητικά.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Θεωρώ πως είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο όπως πολύ καλά ξέρετε. Έχει λήξει αυτό το θέμα με την απόφαση του προέδρου όποια και αν είναι τα υπέρ και τα κατά».  

Για τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφει η ΕΔΕΚ στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι διαχρονικά το κίνημα καταγράφει τέτοιου είδους ποσοστά, όμως στην κάλπη τα πράγματα είναι διαφορετικά, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δώσει δύναμη σε μια καθαρή φωνή όπως είναι η ΕΔΕΚ.

Τη ίδια ώρα επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και στις νεοφιλελεύθερες τις αντιλήψεις για τον τρόπο που λειτουργεί τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στην εκπαίδευση.

Η κυρία Βασιλειάδου κατηγόρησε ευθέως τους κυβερνώντες για διαπλοκή, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στα μεγάλα σκάνδαλα της οικονομίας η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα αφού «μέσα στα σκάνδαλα εμπλέκονται όσοι προσπαθούν να τα αποκαλύψουν».

Η υποψήφια βουλευτής της ΕΔΕΚ και αντιπρόεδρος του Κινήματος άσκησε,τέλος, έντονη κριτική και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς χαρακτηρίζοντας τον φιλότουρκο

Δείτε όλη την συνέντευξη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top