Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Έφηβη με σύνδρομο Down μαθαίνει ότι πέρασε στο πανεπιστήμιο

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Έφηβη με σύνδρομο Down μαθαίνει ότι πέρασε στο πανεπιστήμιο

«Μπήκα! Θα πάω στο Πανεπιστήμιο» ακούγεται να λέει συγκινημένη η Ρέιτσελ Γκρέις

Ραγίζει καρδιές το βίντεο με την νεαρή Ρέιτσελ Γκρέις από την Πενσυλβάνια να ανακοινώνει την είσοδό της στο πανεπιστήμιο.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή είναι το γεγονός ότι η Ρέιτσελ είναι ένα κορίτσι με σύνδρομο Down.

«Μπήκα! Θα πάω στο Πανεπιστήμιο» ακούγεται να λέει συγκινημένη η Ρέιτσελ στο βίντεο.

Η νεαρή κοπέλα στόχευε σε τέσσερα πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά όπως εξήγησε η μητέρα της αίτηση έκανε μόνο για αυτό του East Stroudsburg «καθώς είναι το μοναδικό με το οποίο εμείς νοιώθουμε άνετα».

«Το σχεδίαζε όλη της τη ζωή. Πάντα της λέγαμε ότι "θα πας στο πανεπιστήμιο και θα παντρευτείς και θα έχεις στη ζωή σου ό,τι έχουν και οι άλλοι"» είπε η μητέρα της Ντέμπ Γκρέις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE