Κάλεσμα ΠΑΣΥΚΙ στο Υπ. Υγείας για διορθώσει την προκήρυξη θέσεων ιατρικού λειτουργού

Κάλεσμα ΠΑΣΥΚΙ στο Υπ. Υγείας για διορθώσει την προκήρυξη θέσεων ιατρικού λειτουργού

Αναμένουν άμεσες διορθωτικές κινήσεις από την αρμόδια Αρχή.

Η ΠΑΣΥΚΙ δηλώνει, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, την έντονη δυσαρέσκεια της για την προκήρυξη, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, από τις Ιατρικές Υπηρεσίες και τις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, θέσεων καθορισμένης διάρκειας Ιατρικού Λειτουργού, 2ης Τάξης με ειδικό ενδιαφέρον και εκπαίδευση στην Ψυχιατρική.

Καλεί επίσης το Υπουργείο Υγείας όπως προχωρήσει άμεσα σε διορθωτική προκήρυξη και όπως αποφύγει "στο μέλλον τέτοιου είδους προκλητικές πράξεις που δυναμιτίζουν το υφιστάμενο κλίμα συνεργασίας", όπως αναφέρει. Αναμένουμε άμεσες διορθωτικές κινήσεις από την αρμόδια Αρχή.

Η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει πως η προκήρυξη ζητά να προσλάβει ειδικούς ψυχιάτρους ως γενικούς ιατρούς και ότι οι ειδικοί ιατροί προσλαμβάνονται ως ιατρικοί λειτουργοί πρώτης τάξης και δεν πρόκειται να επιτραπεί καμία παρέκκλιση από τα σχέδια υπηρεσίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE