ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΝΟΓΕΙΑ: Αφγανός επαναστατεί για τη δική του «Μαρίνα» - Παιδεραστής ο Ιρανός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΕΝΟΓΕΙΑ: Αφγανός επαναστατεί για τη δική του «Μαρίνα» - Παιδεραστής ο Ιρανός   – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναβρασμός επικρατεί στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Μενόγεια, για δέκα και πλέον ώρες. Τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι ανέβηκαν στην ταράτσα της αποθήκης διαμαρτυρόμενοι, ενώ πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να τους αποτρέψουν!

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Εξέγερση… για άλλη μία φορά γίνεται στο Κέντρο Φιλοξενίας αλλοδαπών στη Μενόγεια. Τέσσερεις κρατούμενοι από τις 09:20 το πρωί της Δευτέρας, 4/4, βρίσκονται στην ταράτσα της αποθήκης, εντός της αυλής κρατουμένων.

Οι διαμαρτυρόμενοι προέρχονται από τον Αφγανιστάν, την Αίγυπτο, το Πακιστάν και τον Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ο Ιρανός βρίσκεται δυο χρόνια στο χώρο φιλοξενίας στη Μενόγεια, ενώ εξέτισε 5ετή ποινή φυλάκισης για υπόθεση παιδεραστίας στις Κεντρικές Φυλακές στη Λευκωσία.

Αρνήθηκε την απογείωση ο πιλότος!

Το αίτημα του Αφγανού είναι όπως αφεθεί ελεύθερη η Φιλιππινέζα φιλενάδα από τα κρατήτηρια του Αστυνομικού Σταθμού στο Πέρα Χωριό. Η γυναίκα, η οποία κρατείτο και αυτή στη Μενόγεια ήταν να απελαθεί την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο όταν την έβαλαν στο αεροσκάφος τσίριζε και δεν ήθελε να πάει πίσω στην χώρα της. Από τις φωνές προκλήθηκε αναστάτωση στο αεροπλάνο και ο πιλότος αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την πτήση πριν την κατεβάσουν. Από εκείνο το περιστατικό κρατείται στο Πέρα Χωριό και με τον φίλο της στη Μενόγεια να επαναστατεί προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη. Ζήτα και ίδιος να μείνει εκτός του χωρού φιλοξενίας στη Μενόγεια για ένα μήνα.

Τραυματίστηκαν 5 αστυνομικοί

Πέντε αστυνομικού στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν τους κρατούμενους να ανέβουν στην ταράτσα,  τραυματίστηκαν. Όπως πληροφορούμαστε δέχθηκαν δαγκωματιές και κουτουλιές… από άλλους κρατούμενους που βρίσκονταν την αυλή, οι οποίοι έσπευσαν για να υπερασπιστούν τους εξεγερθέντες. Έσπασαν επίσης τζάμια και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός προσώπου. 

Στο χώρο φιλοξενίας στη Μενόγεια κρατούνται συνολικά 100 άτομα. Για την αποκατάσταση της τάξης κλήθηκε η παρέμβαση ανδρών της ΜΜΑΔ.

Με αφορμή το σημερινό γεγονός τίθενται για άλλη μία φορά το θέμα ότι ο εν λόγω χώρος από χώρος φιλοξενίας μετατράπηκε σε φυλακές, με κάθε λογής κρατούμενους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top