Φρεσκοπαντρεμένος Κύπριος επώνυμος για σκι με τη σύζυγό του! ΦΩΤΟ

Φρεσκοπαντρεμένος Κύπριος επώνυμος για σκι με τη σύζυγό του! ΦΩΤΟ

Την κοιτάει στα μάτια και ο έρωτας είναι διάσπαρτος στην ατμόσφαιρα... Η δημόσιά του δήλωση «Είναι πανέμορφη»...

O Peter Andre το δήλωσε τη μέρα του γάμου του «Παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος», κάτι που δεν κρυβόταν αφού ο Κύπριος τραγουδιστής έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. 

Η δεύτερη σύζυγος του Peter Andre είναι η 25χρονη Emily MacDonagh στο Ντέβον και το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το περσινό καλοκαίρι. 

Αυτές τις μέρες βρίσκονται για σκι, και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media περνούν υπέροχα. Όπως έγραψε ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του «She's a beaut».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE