ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύνδεσμος Γραφείων Κηδειών: Δεν συμφέρει η καύση των νεκρών

Σύνδεσμος Γραφείων Κηδειών: Δεν συμφέρει η καύση των νεκρών

Ασύμφορη είναι η κατασκευή αποτεφρωτήρα για την καύση των νεκρών διαμηνύει ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Γραφείων Κηδειών, σχολιάζοντας την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου από τη Βουλή.

Δεν θα τεθεί ποτέ σε ισχύ η νομοθεσία για καύση των νεκρών παρά τη ψήφιση του νόμου από τη Βουλή, δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Γραφείων Κηδειών και ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών «Κοίμησις», Γιώργος Κυριακίδης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ο κύριος Κυριακίδης ανέφερε ότι το κόστος κατασκευής ενός αποτεφρωτήρα εκτιμάται στα 2 – 2,5 εκατομμύρια ευρώ και κανένας ιδιώτης δεν πρόκειται για προχωρήσει σε αυτή την επένδυση, αφού το ενδιαφέρον στην Κύπρο είναι πολύ μειωμένο μέχρι και ανύπαρκτο.

«Εγώ στα 18 χρόνια που λειτουργώ το γραφείο, μόνο σε δυο περιπτώσεις μου ζητήθηκε η καύση νεκρών και τους έστειλα στο εξωτερικό. Επρόκειτο για νεκρούς από τη Βρετανία και την Βουλγαρία, τόνισε ο κύριος Κυριακίδης και πρόσθεσε ότι «εναπόκειται στο κράτος εάν θα προχωρήσει σε αυτή την επένδυση, που δεν το βλέπω να γίνεται».

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top