ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή στον καιρό! Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε «χτυπά την πόρτα» μας η κακοκαιρία

Προσοχή στον καιρό! Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πότε «χτυπά την πόρτα» μας η κακοκαιρία

Είναι κάτι τέτοιες περιόδους που «θερίζουν» οι ιώσεις καθώς οι ξαφνικές μεταπτώσεις στη θερμοκρασία (Από τους 33 βαθμούς στους 18) ξεγελούν όλους μας, με αποτέλεσμα πολλοί να αρρωστούν και να παραμένουν στο κρεβάτι. Διαβάστε λοιπόν την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας και πάρτε τα μέτρα σας! Η κακοκαιρία έρχεται απο το απόγευμα της Δευτέρας 11.4

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, αλλά αρχικά κατά τόπους µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη ενώ στα ανατολικά παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και σύντοµα µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και σύντοµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση.

 Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top