Λεμεσός: Ένα γραμμάριο κάνναβης ήταν ικανό για να φορέσει χειροπέδες – Δεκάδες φυτά είχε στο σπίτι του

Λεμεσός: Ένα γραμμάριο κάνναβης ήταν ικανό για να φορέσει χειροπέδες – Δεκάδες φυτά είχε στο σπίτι του

Μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας 11/4 για έλεγχο σε δρόμο στη Λεμεσό, 37χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τη αστυνομία κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην κατοχή του κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του βάσει γραπτής συγκατάθεσής του όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν 61 φυτά κάνναβης, ύψους 7-20 εκατοστών.

Ο 37χρονος τέθηκε υπό σύλληψη ενώ την υπόθεση διερευνά η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE