ΠΑΦΟΣ: Οι Βιετναμέζοι το «έπαιζαν» Μαλαισιανοί! Το μυρίστηκαν οι Ιταλοί και τους έστειλαν πίσω

ΠΑΦΟΣ: Οι Βιετναμέζοι το «έπαιζαν» Μαλαισιανοί! Το μυρίστηκαν οι Ιταλοί και τους έστειλαν πίσω

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας. Πρόκειται για ζευγάρι Βιετναμέζων, που το «έπαιζαν» Μαλαισιανοί, ώστε να ταξιδέψουν στη Ρώμη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο πρόσωπα που παρουσίασαν διαβατήρια Μαλαισίας αναχώρησαν στις 9 Απριλίου από το Διεθνή Αερολιμένα Πάφου, με προορισμό τη Ρώμη.

Στο διαβατηριακό έλεγχο στην Ιταλία, ωστόσο, ηγέρθησαν υποψίες ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά.  Οι ιταλικές αρχές επέστρεψαν τα δύο πρόσωπα, σήμερα στην Κύπρο. 'Οπως διαπιστώθηκε, και τα δυο άτομα είναι από το Βιετνάμ.

Μετά την άφιξή τους στην Κύπρο μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πάφου. Ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι είχαν αφιχθεί αρχικά στην Κύπρο μέσω των κατεχόμενων περιοχών.

Και οι δύο αναμένεται να προσαχθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.