Διακρίσεις στο Berliner Wein Trophy για τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη

Διακρίσεις στο Berliner Wein Trophy  για τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη

To 2016 ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, με διεθνείς διακρίσεις για τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη. Συγκεκριμένα, το γνωστό και αγαπητό σε όλους Αμέθυστος Λευκός 2015, βραβεύτηκε με Χρυσό μετάλλιο στο Berliner Wein Trophy. Στον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού της Γερμανίας, 185 κριτές για 4 μέρες δοκίμαζαν πέραν από 6,000 δείγματα κρασιών, κάτω από τις αυστηρές προδιαγραφές OIV - International Organization of Vine and Wine.

Ακόμα πλουσιότερη ήταν η συγκομιδή μεταλλίων στο Mundus Vini, τον άλλο μεγάλο οινικό διαγωνισμό της Γερμανίας (με 5,000 δείγματα κρασιών και 160 κριτές κρασιών). Ο Ερυθρός Αμέθυστος 2012, το Chardonnay Château Julia 2015 αλλά και το Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon-Αγιωργίτικο 2013, κέρδισαν Χρυσό Μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη κορυφαία ποιότητα των κρασιών.

Με τους πιο πάνω διεθνείς διαγωνισμούς προσφέρεται η ευκαιρία για αξιολογήσεις και διακρίσεις κρασιών, ανάμεσα σε χιλιάδες δείγματα από πολλές διαφορετικές χώρες.

Τα κρασιά του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη εισάγονται και διανέμονται από την LaikoCosmos Trading Ltd.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE