ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«To κόκκινο της φανέλας του Κουτσοκούμνη είναι το αίμα των παιδιών μας» Συγκλονίζει ο πατέρας του Σολωμού - VIDEO

«To κόκκινο της φανέλας του Κουτσοκούμνη είναι το αίμα των παιδιών μας» Συγκλονίζει ο πατέρας του Σολωμού - VIDEO

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του ήρωα Σολωμού Σολωμού. Σχολίασε την κίνηση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να φορέσει τη φανέλα της Τουρκίας.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Τοποθετήθηκε επί του σάλου που έχει ξεσπάσει για τη φανέλα του Κουτσοκούμνη ο πατέρας του ήρωα Σολωμού Σολωμού, ο οποίος στις 14 Αυγούστου 1996 δολοφονήθηκε από τους Γκρίζους Λύκους, στην προσπάθεια του να κατεβάσει την τουρκική σημαία στη νεκρή ζώνη, κοντά στο οδόφραγμα Δερύνειας.

Ο Σπύρος Σολωμού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Capital, είπε ότι «τo κόκκινο της φανέλας του Κουτσοκούμνη είναι το αίμα των παιδιών μας».

Με ένα κόμπο στο λαιμό από συγκίνηση ο κύριος Σολωμού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν περίμενα να έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Όταν αρνείσαι να πιστέψεις ότι εκπροσωπείς μία πατρίδα με 200 χιλιάδες πρόσφυγες και με τη μισή σου πατρίδα υπό κατοχή και πήγες και φόρεσες εκείνη τη φανέλα η οποία είναι βαμμένη με το αίμα των παιδιών μας, τι να περιμένει κανείς;»

«Εάν δεν δώσει παραίτηση, έχουν καθήκον αυτοί που τον τοποθέτησαν εκεί να τον κατεβάσουν, είναι υποχρέωση τους», τόνισε ο πατέρας του ήρωα.

Δείτε το video 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Κώστας Κουτσοκούμνη επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας, στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, αρχές του Απριλίου, με συμμετέχοντες παράγοντες από ομοσπονδίες της UEFA. Φωτογραφίες από τη κίνηση του αυτή δόθηκαν στη δημοσιότητα και προκάλεσαν σάλο.

Χαρακτηριστική είναι η πιο κάτω φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top