ΚΟΣΜΟΣ

Καιρός: Ποιες βροχές; Μέχρι και παραλία μπορείτε να πάτε το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ποιες βροχές; Μέχρι και παραλία μπορείτε να πάτε το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Οι θερμοκρασίες είναι ιδανικές τόσο για εξορμήσεις, όσο και για μια βόλτα στην παραλία, αφού το θερμόμετρο αναμένεται να φλερτάρει με τους 30 βαθμούς κελσίου

 Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά στα δυτικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και στους 9 βαθμούς στα υψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι  θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
 Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
 
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top