Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας ο Θεοφάνης Λώλος – Έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας ο Θεοφάνης Λώλος – Έδωσε κατάθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου

Αναμένονται νέες εξελίξεις για το σκάνδαλο του ΧΥΤΥ – ΧΥΤΑ

Έφτασε στην Κύπρο το απόγευμα της Πέμπτης (14/04) ο Θεοφάνης Λώλος διευθυντής εταιρείας Enviroplan η οποία είχε συμβληθεί με την Κυπριακή Δημοκρατία ως σύμβουλος για το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Ομάδα ανακριτών παρέλαβε την Πέμπτη (14/04) από το αεροδρόμιο της Αθήνας τον Λώλο, ο όποιος κρατείτο τις τελευταίες μέρες από την Ελληνική αστυνομία.

Την Παρασκευή (15/04) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας στις 10:00 το πρωί, για να ζητηθεί η κράτηση του σχετικά με το σκάνδαλο ΧΥΤΑ- ΧΥΤΥ. 

Να σημειωθεί πως ο  Θεοφάνης Λώλος οδηγήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/04) στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου έδωσε κατάθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE