ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΨΩΝΑΣ: Γιάφκα με 15 κιλά ναρκωτικά και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης - Στα «χέρια» της Αστυνομίας Κύπρου οι τέσσερις ύποπτοι

ΥΨΩΝΑΣ: Γιάφκα με 15 κιλά ναρκωτικά και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης - Στα «χέρια» της Αστυνομίας Κύπρου οι τέσσερις ύποπτοι

Μια από τις σοβαρότατες υποθέσεις ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών εξιχνίασαν οι Βρετανικές Βάσεις σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής των Βρετανικών Βάσεων Γιώργος Κιτέος σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ανέφερε πως «οι έρευνες των Αρχών έγιναν σε δυο φάσεις καθώς βρεθήκαν μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών και συγκεκριμένα TNΤ». 

Όπως μας επισήμανε οι έρευνες άρχισαν από το απόγευμα της Τετάρτης (13/04) και ολοκληρώθηκαν αργά το βραδύ της Πέμπτης (14/04).

Στο συγκεκριμένο υποστατικό που βρίσκεται σε έδαφος των Βρετανικών Βάσεων εντοπίστηκαν συνολικά 7 κιλά κοκαΐνης, 7,5 κάνναβης, 1 λίμπρα εκρηκτικής ύλης τύπου ΤΝΤ και 15 γραμμάρια ηρωίνης.

Να σημειωθεί πως σε άλλο σημείο βρέθηκε αλλη μισή λίμπρα περίπου ΤΝΤ μαζί με πυροκροτητή.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 38, 45, 36 και 62 χρονών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων και εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών.

Στις κατοικίες του 38χρονου και 45χρονου εντοπίστηκε το συνολικό ποσό των 38,000 ευρώ και επίσης στην κατοικία του 45χρονου εντοπίστηκαν 50 κινητά τηλέφωνα.

Όπως μας επισήμανε ο κ.Κιτέος, «έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης των τεσσάρων προσώπων στις Κυπριακές Αρχές ενώ αναμένεται μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (15/04) να παραδοθούν».

Άξιο αναφοράς, ειναι πως τις έρευνες θα εξετάσουν απο κοίνου, το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λεμεσού και το ΤΑΕ.  

Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top