ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Κύπριος αθλητής που την Κυριακή γράφει ιστορία στα 26 του χρόνια

Ο Κύπριος αθλητής που την Κυριακή γράφει ιστορία στα 26 του χρόνια

Είναι από τους νεότερους στο χώρο που σε μια τόσο μικρή ηλικία θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Α’ κατηγορία.(Γεννημένος τον Μάη του 1989)

Ο λόγος για τον Χρυσοβολάντη Θεούλη, τον διαιτητή που την Κυριακή 17/4 θα διαιτητεύσει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα της Α΄ κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Άρης-Ερμής.

Ο 28χρονος όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα συνδύαζε την διαιτησία με τον στίβο, αφού διετέλεσε για χρόνια αθλητής του Γ.Σ. Πράξανδρος, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του πηδώντας τριπλούν. Κατάφερε μάλιστα το 2009 να πάρει τη 2η θέση στους Παγκύπριους αγώνες στίβου με άλμα στα 15.31.

Τελευταία του διάκριση μόλις πέρσι όταν τον Μάιο του 2015 έλαβε την τρίτη θέση με άλμα στα 15.02 στα Μάτσεια

Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της διαιτησίας ήταν ανοδική και σε πρόσφατη παρουσία μας σε αγώνα Β’ κατηγορίας, λέχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα ότι ο Θεούλη προοριζόταν άμεσα για την άνοδο στην Πρώτη κατηγορία.

Τώρα είναι στο χέρι του δυναμικού Λεμεσιανού να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καταφέρει να διακριθεί και να ανελιχθεί περαιτέρω στο χώρο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top