ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράκληση της οικογένειας του αδικοχαμένου αξιωματικού Θωμά Ευθυμίου - Θρήνος και στα social media από τους συναδέλφους του

Η παράκληση της οικογένειας του αδικοχαμένου αξιωματικού Θωμά Ευθυμίου - Θρήνος και στα social media από τους συναδέλφους του

Στη γειτονιά των αγγέλων θα βρίσκεται από σήμερα Κυριακή 17/4, ένας εξαίρετος άνθρωπος αφού όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και ευγενή κύριο.

Ο Βοηθός αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας, Θωμάς Ευθυμίου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε ηλικία 50 χρονών, λόγω ανευρύσματος καρδίας την στιγμή που οδηγούσε το ιδιωτικό του όχημα στην λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στον Στρόβολο, ταξιδεύει σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Ο  Θωμάς Ευθυμίου καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά .

Η κηδεία θα τελεστή σήμερα Κυριακή 17/4, στις 15:00 από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου στην Ηλιούπολη.

Παράκληση είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο  «Κάνε μια Ευχή» και τις άπορες οικογένειες της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την ίδια ώρα μεγάλος είναι ο θρήνος και από τους συναδέλφους του οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο αξιωματικό. 

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή για τον άτυχο Θωμά Ευθυμίου – Απεβίωσε λόγω ρήξης ανευρύσματος καρδιάς

Αστυνομία Κύπρου: «Θρηνούμε ένα από τα πιο αξιόλογα μας μέλη» - Εγκαταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά ο Θωμάς - Που θα τελεστή η κηδεία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστυνομικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο τιμόνι - Κυκλοφορικό κομφούζιο στην περιοχή​

Στα μαύρα η Αστυνομία Κύπρου - Απεβίωσε τελικά o αξιωματικός που βρέθηκε λιπόθυμος στο τιμόνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)​

 

Tags:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top