ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mirror: Οι Εγγλέζοι τουρίστες στην Κύπρο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα – Έτοιμα τα μέλη του SAS!

Mirror: Οι Εγγλέζοι τουρίστες στην Κύπρο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα – Έτοιμα τα μέλη του SAS!

Το μήνυμα ότι οι Εγγλέζοι τουρίστες στην Κύπρο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, στέλνει με δημοσίευμά της η Mirror.

Το αγγλικό έντυπο της Γηραιάς Αλβιόνας σημειώνει ότι οι 150 πεζοναύτες με αποσπασμένη μονάδα των SAS είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σε περίπτωση που κάποιος τρομοκράτης επιχειρήσει κάτι στις κυπριακές παραλίες.

Σημειώνεται μεταξύ άλλων στην διαδικτυακή έκδοση της Mirrror:  «Οι Βρετανοί στρατιώτες θα είναι σε μόνιμη περιπολία σε σημεία παραθερισμού έτοιμοι να κτυπήσουν αν οι φανατικοί του ισλαμικού κράτους επιχειρήσουν να κάνουν μια άνανδρη επίθεση, όπως αυτή στην Τυνησία τον περασμένο Ιούνιο. 

Η μονάδα των 150 θα συνδυάζει πολύ καλά εκπαιδευμένους Πεζοναύτες που θα καθοδηγούνται από μέλη του SAS (Special Air Service).

Από την βάση τους στην Κύπρο, θα είναι σε θέση να αντιδράσουν αν προκύψει τρομοκρατική ενέργεια στις παραλίες της περιοχής».

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top