ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 6 Μαϊου η απόφαση για τον Μπόμπολα

Στις 6 Μαϊου η απόφαση για τον Μπόμπολα

Στις 6 Μαϊου θα συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση του Λεωνίδα Μπόμπολα, καθώς σήμερα δεν έλαβε απόφαση για το αίτημα της κυπριακής Δικαιοσύνης, ζητώντας επιπλέον στοιχεία από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το Συμβούλιο, με αντίστοιχη εισαγγελική πρόταση, ανέβαλε την απόφαση στο αίτημα έκδοσης του επιχειρηματία και με απόφασή του, που θα σταλεί στην Κύπρο, ζητά από τις Αρχές του νησιού συγκεκριμένα στοιχεία που αφορούν το ένταλμα που έχει εκδοθεί σε βάρος του κ. Μπόμπολα.

Οι Εφέτες ζητούν ειδικότερα από τις Αρχές της Κύπρου στο αίτημα έκδοσης να περιγράφεται ο τόπος, ο χρόνος, ο νομικός χαρακτηρισμός της κάθε πράξης του κατηγορητηρίου αλλά και η μορφή συμμετοχής τού εκζητούμενου στις πράξεις που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών οι κυπριακές Αρχές καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία που ζητούνται εντός 15 ημερών και όρισε νέα συνεδρίαση στις 6 Μαΐου ώστε να κριθεί η έκδοση.

Με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών ορίζεται ότι έως και την ημερομηνία της νέας συνεδρίασης θα ισχύει για τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, που του επιβλήθηκε από τον Εισαγγελέα Εκδόσεων μετά το ένταλμα σύλληψης των κυπριακών Αρχών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top