ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντρέας Μιχαηλίδης: «Υπάρχει καθυστέρηση στην διερεύνηση των κόκκινων φακέλων» - Κριτική σε Κουτσοκούμνη

Αντρέας Μιχαηλίδης: «Υπάρχει καθυστέρηση στην διερεύνηση των κόκκινων φακέλων» - Κριτική σε Κουτσοκούμνη

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό, Αντρέας Μιχαηλίδης «ανακρίθηκε» στην εκπομπή #THEMAtofylakas από τον Τάσο Χριστοδούλου.

Αναφορικά με τα όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση περί προεκλογικού τεχνάσματος σε σχέση με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι:

« Ήταν απαραίτητο να βγει ο Πρόεδρος μετά από τρία χρόνια να μιλήσει για την εσωτερική διακυβέρνηση» για να συμπληρώσει πως «το ΑΚΕΛ κάνει την δουλειά του και σαν αντιπολίτευση λέει ότι είναι προεκλογική τακτική.  Ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της γιατί θεώρησε ότι τώρα είναι η σωστή ώρα που κατηγορούν την κυβέρνηση σε όποιο μέσο ανοίξεις».

Για το mea culpa του Προέδρου της  Δημοκρατίας εις ότι αφορά το περιβόητο «δεσμεύομαι», ο κ. Μιχαηλίδης  τόνισε πως όταν Πρόεδρος το έλεγε είχε πολύ καλές προθέσεις. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι αυτό είχε πλήξει την εικόνα του για να παραδεχτεί επίσης ότι η αποχή του ΔΗΣΥ στο πρώτο κούρεμα ήταν επίσης μια λανθασμένη κίνηση χωρίς να παραλείπει να τονίσει τις ευθύνες της αντιπολίτευσης για την απόρριψη του πρώτου κουρέματος.

Όσο αφορά τα σκάνδαλά  που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε ότι αυτό που νιώθει είναι κατάθλιψη ακούγοντας τα από την μια, αλλά και περηφάνια που η σημερινή κυβέρνηση τα ξεσκεπάζει.

Ερωτώμενος  για την διαπλοκή στο ποδόσφαιρο ανέφερε ότι «εγώ ενέγραψα θέμα στην  βουλή αρμόδια επιτροπή για τους κίτρινους και κόκκινους φακέλους. Ήρθε η Αστυνομία είπε ότι κάνει έρευνες και όταν είναι έτοιμη θα μας υποβάλει μελέτη για να διώξει κόσμος κλπ» για να συνεχίσει τονίζοντας πως «υπάρχει μια καθυστέρηση που δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι σκόπιμη».

Τέλος άσκησε έντονη κριτική στον κ. Κουτσοκούμνη για την ενέργεια του να φορέσει την τουρκική φανέλα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ξεπέρασε τα όρια» ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ δεν πρέπει να ξεπερνά τα οκτώ χρόνια θητείας. 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top