ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ερωτοκρίτου: Έπραξα σύμφωνα με τη συνείδησή μου

Ερωτοκρίτου: Έπραξα σύμφωνα με τη συνείδησή μου

Στη θέση ότι έπραξε σύμφωνα με τη συνείδησή του, επέμενε σήμερα ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου, απορρίπτοντας αντεξεταζόμενος από τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής Ηλία Στεφάνου τη θέση ότι δεν ενήργησε καλόπιστα γιατί είχε κάποιο σκοπό να εξυπηρετήσει.

Δεν είμαι διαιτητής, είπε αναφερόμενος στη διαμάχη μεταξύ των δικηγορικών γραφείων Νεοκλέους και Παπαπέτρου και Σκορδή. Εγώ, πρόσθεσε, είχα ένα ποινικό αδίκημα, και επιπλέον υπήρχαν ηθικοί ατράνταχτοι λόγοι, αφού επρόκειτο περί μιας μικρής της οποίας οι δύο αδελφοί βρήκαν την ευκαιρία να της πάρουν το μερίδιο.

Την ίδια ώρα επέμενε στη θέση ότι ο Γενικός Εισαγγελέας ποτέ δεν του έθεσε τους τρεις όρους στους οποίους αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ενώπιον του Δικαστηρίου και ότι η συνάντηση μεταξύ τους έγινε στο γραφείο του πριν να γίνουν οι συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η αντεξέταση του κ. Στεφάνου θα ολοκληρωθεί στην επόμενη δικάσιμο, την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 0900, κατά την οποία έχει δηλώσει ότι θα αγορεύσει για να του επιτραπεί να αντεξετάσει τον κ. Ερωτοκρίτου και ο δικηγόρος του δικηγορικού γραφείου Νεοκλέους Γεώργιος Γεωργίου ενώ ο δικηγόρος του κ. Ερωτοκρίτου Χρήστος Πουργουρίδης ανέφερε ότι θα είναι έτοιμη να καταθέσει και η μάρτυρας υπεράσπισης Αγγέλα Σερδάρη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top