LIFESTYLE

X FACTOR: Γιατί ο ΣΚΑΪ δεν έπιασε τα νούμερα του ΑΝΤ1;

X FACTOR: Γιατί ο ΣΚΑΪ δεν έπιασε τα νούμερα του ΑΝΤ1;

Αρχικά ο μουσικός διαγωνισμός προβλήθηκε στην Ελλάδα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για τρεις συνεχόμενες σεζόν, 2008 μέχρι 2011. Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια διακοπής, το show επανέρχεται στους δέκτες μας, αυτή τη φορά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο διαγωνισμός πάνω κάτω έχει την ίδια διαδικασία όπως και τις προηγούμενες σεζόν. Η μεγάλη διαφορά που φαίνεται να υπάρχει είναι στην κριτική επιτροπή του talent show.

Στον ΑΝΤ1, η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τον άλλοτε διευθυντή της HEAVEN music και τότε γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1-ΤV Γιώργο Λεβέντη, τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, τον Νίκο Μουρατίδη και την τότε διευθύντρια επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη. Ενώ στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή τη σεζόν από το ΣΚΑΪ η κριτική επιτροπή άλλαξε ριζικά, μόνο ένας από τους «παλιούς» κρατά σταθερά τη θέση του. Αυτός δεν άλλος από τον δικό μας, Γιώργο Θεοφάνους.

Την επιτροπή συμπληρώνουν με την παρουσία τους οι τρεις τραγουδιστές, Πέγκυ Ζήνα, Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα. Στο φετινό show παρουσιάζεται μια φρεσκάδα και ένας άλλος αέρας από την κριτική επιτροπή σε σύγκριση με την επιτροπή του show που παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Τα σχόλια είναι «μαλακά» από τους κριτές και θα χαρακτηρίζαμε ως «προσεγμένα», ίσως λόγω της ιδιότητας τους να μην θέλουν να τσαλακωθούν ιδιαίτερα μπροστά στις κάμερες και στο κοινό που τους λατρεύει, ίσως να μην θέλουν να εμφανιστούν ως οι κακοί της υπόθεσης. Δεν λείπουν φυσικά τα εύστοχα και πιασάρικα σχόλια, όπως και οι ιδιαίτερες ενέργειες από Θοδωρή και Τάμτα. Λόγου χάρη, όταν ενθουσιάζονται σηκώνονται και ρίχνουν μια γυροβολιά.

Αυτό που λείπει όμως από το φετινό X Factor είναι οι δυνατές ατάκες που έπεφταν από τους τότε κριτές του show στον ΑΝΤ1, όπως η ατάκα του Γιώργου Λεβέντη «θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο» που έγινε τότε η ατάκα της χρονιάς. Έντονη είναι η απουσία κόντρας ανάμεσα σε κριτές όπως υπήρχε τότε ανάμεσα σε Μουρατίδη – Θεοφάνους, όπως επίσης και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη και οι «περίεργες» λέξεις που χρησιμοποιούσε στην κριτική της, που άφηναν άφωνους κριτές και κοινό. Ίσως και γι’ αυτό τα νούμερα του X Factor στο ΣΚΑΪ δεν έφτασαν ακόμα τα τότε νούμερα του ΑΝΤ1. Η συνέχεια όμως θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι και αν το φετινό show θα ξεπεράσει σε επιτυχία το προηγούμενο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top