ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας «τρελάνει» ο καιρός – Πέφτει για λίγο η θερμοκρασία

Θα μας «τρελάνει» ο καιρός – Πέφτει για λίγο η θερμοκρασία

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη το βράδυ (21/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα βόρειοι ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά σταδιακά θα καταστεί στα βόρεια, ανατολικά και τοπικά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (22/04) ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευμα στα δυτικά παράλια οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά το πρωί στα προσήνεμα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής (22/04) θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα τοπικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Την Κυριακή δυνατό στην ατμόσφαιρα να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο (24/04), κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα την Κυριακή. Τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top