ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες, αναφέρει ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας

Μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες, αναφέρει ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας

Φαίνεται ότι στη σχέση αντιμετώπισης πολιτών και τραπεζών από μέρους του Κράτους, μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες με μεγάλη διαφορά.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Πρώτης Κατοικίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (21/04) αναφέρει ότι έχουν κλείσει σχεδόν τρία χρόνια από τη μέρα σύστασης του Συνδέσμου, στα οποία κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι μνημονιακές υποχρεώσεις του κράτους για σημαντικές νομοθετικές ρυθμίσεις που λογικά σκοπό έχουν ή θα έπρεπε να έχουν την καλυτέρευση της οικονομίας, με τελικό και θεμιτό αποτέλεσμα πάντα την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής του απλού πολίτη. 

Στην ανακοίνωση αφού παρατίθεται η σειρά νομοθεσιών για τις εκποιήσεις, αναφέρεται ότι αποτίμηση από μέρους τους γίνεται για σκοπούς καταγραφής και καταμέτρησης αποτελέσματος καθώς και για ενημέρωση των πολιτών.

Προστίθεται δε ότι φαίνεται ότι στη σχέση αντιμετώπισης πολιτών και τραπεζών από μέρους του Κράτους, μέχρι στιγμής κερδίζουν οι τράπεζες με μεγάλη διαφορά.

“Ίσως η Κυβέρνηση τελικά να οραματίζεται ένα κράτος με ευτυχισμένους τραπεζίτες και δυστυχείς πολίτες. Αν αυτό είναι το θέμα ας μας το πουν ξεκάθαρα να τους αδειάσουμε τη γωνιά” συνεχίζει και καταλήγει ότι τα μέλη του Συνδέσμου και το κοινό γενικότερα, διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια με όλα τα νόμιμα διαθέσιμα μέσα που κατέχουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top