ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

Πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν όμως δεν τα κατάφεραν να ξεγελάσουν τους Αστυνομικούς!

Συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22/04_ και τέθηκαν υπό κράτηση 23χρονος και 21χρονος, διάπραξη κακουργήματος, κλοπή αυτοκινήτου, οδήγηση ακινητοποιημένου μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση φωτεινού σηματοδότη

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 01:40 τα ξημερώματα (22/04) , ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Ακαμαντίδος στη Χλώρακα, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να οδηγείτε χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής, ενώ ο οδηγός όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, διαπράττοντας τροχαία αδικήματα.

Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε οικία στην Πάφο, όπου εντόπισαν σταθμευμένο το πιο πάνω αυτοκίνητο, καθώς και 21χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να αναφέρει ποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Ακολούθως, από την οικία εξήλθε 23χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ότι είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τις 12/12/2014.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μαύρη τσάντα στην οποία υπήρχαν διάφορα έγγραφα άλλου αυτοκινήτου και από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κλοπιμαίο.

Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο, εν μέρει αποσυναρμολογημένο, ενώ κατόπιν έρευνας στην οικία, εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top