ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Αντιλήφθηκαν την Αστυνομία και πάτησαν γκάζι οι δυο νεαροί – Τους «πρόδωσε» το τσαντάκι που είχαν μέσα στο αυτοκίνητο

Πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν όμως δεν τα κατάφεραν να ξεγελάσουν τους Αστυνομικούς!

Συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (22/04_ και τέθηκαν υπό κράτηση 23χρονος και 21χρονος, διάπραξη κακουργήματος, κλοπή αυτοκινήτου, οδήγηση ακινητοποιημένου μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση φωτεινού σηματοδότη

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 01:40 τα ξημερώματα (22/04) , ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην οδό Ακαμαντίδος στη Χλώρακα, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να οδηγείτε χωρίς να φέρει αριθμούς εγγραφής, ενώ ο οδηγός όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει, διαπράττοντας τροχαία αδικήματα.

Ακολούθως, τα μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε οικία στην Πάφο, όπου εντόπισαν σταθμευμένο το πιο πάνω αυτοκίνητο, καθώς και 21χρονο, ο οποίος αρνήθηκε να αναφέρει ποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του.

Ακολούθως, από την οικία εξήλθε 23χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν ο οδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ότι είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο από τις 12/12/2014.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μαύρη τσάντα στην οποία υπήρχαν διάφορα έγγραφα άλλου αυτοκινήτου και από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κλοπιμαίο.

Το κλοπιμαίο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο, εν μέρει αποσυναρμολογημένο, ενώ κατόπιν έρευνας στην οικία, εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE