ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε ο Χαννίδης: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου…»

Ξέσπασε ο Χαννίδης: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου…»

Ξέσπασε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Sigma ο Μάριος Χαννίδης αφού ο υποψήφιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι άδικα το όλο θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Διαβάστε επίσης: Το ΑΚΕΛ καταδίκασε Χαννίδη για το επίμαχο του tweet για τους ΑΠΟΕΛίστες – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Διαβάστε επίσης: Xαννίδης: Έχει παρερμηνευθεί το σχόλιο που για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Καλεσμένος του Χρύσανθου Τσουρούλλη στις «Τομές στα Γεγονότα» ήταν ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε φωτιά τη Δευτέρα 25/4 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από retweet που έκανε σε ανάρτηση οπαδικής σελίδας της Ομόνοιας.

Ο Μάριος Χαννίδης μιλώντας στον παρουσιαστή τόνισε ότι το όλο θέμα, κακώς έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, αφού ούτε υιοθετεί τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν, ούτε είχε πρόθεση να θiξει κανένα, αφού τα όσα ειπώθηκαν διαδικτυακά με συνάδελφο δημοσιογράφο, τα είπε χαριτολογώντας και έχουν παρερμηνευθεί.

Τόνισε ότι δεν ανακαλεί αυτά που του καταλογίζουν, γιατί δεν τα ανέφερε ποτέ, ενώ δήλωσε ότι όταν οι Αποελίστες φώναζαν να πεθάνει ο Χριστόφιας δεν το καταδίκασε κανείς!

Προχώρησε παράλληλα σε μια αποκάλυψη ο υποψήφιος Βουλευτής του ΑΚΕΛ αναφέροντας ότι πριν μπει στο στούντιο του Sigma είχε περάσει το κατώφλι του Αστυνομικού σταθμού πύλης Πάφου, ώστε να καταγγείλει απειλές που δέχτηκε κατά της ζωής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top