ΥΓΕΙΑ

Το ξέρατε; Τι είναι το «λακκάκι» που ορισμένοι έχουν στη μέση

Το ξέρατε; Τι είναι το «λακκάκι» που ορισμένοι έχουν στη μέση

Ορισμένοι ίσως έχουν προσέξει να έχουν κάποια χαρακτηριστικά «λακκάκια» στη βάση της πλάτης τους. Τι είναι όμως αυτοί οι περίεργοι σχηματισμοί.

Σύμφωνα με το whydontyoutrythis.com, τα «λακκάκια» αυτά που βρίσκονται τόσο σε άντρες, όσο και σε γυναίκες, ονομάζονται «λακκάκια της Αφροδίτης» (dimples of Venus) και βρίσκονται στο σημείο όπου δυο οστά συνδέονται με τη λεκάνη και το έχουν μόνο τα άτομα που έχουν αυτή τη γενετική προδιάθεση ή συνδέσμους σε κατάλληλο μέγεθος.

Είναι σημάδι της καλής κυκλοφορία του αίματος και καλής φυσικής κατάστασης, με λίγα λόγια μια ένδειξη ομορφιάς, όπως δηλώνει και το όνομα της Αφροδίτη, της θεάς της ομορφιάς.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσίευση, οι άνθρωποι που φέρουν το «λακκάκι της Αφροδίτης» επιτυγχάνουν ευκολότερα και οργασμό! Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα λακκάκια διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία, και λόγω της στρατηγικής τους θέσης γύρω από την περιοχή της πυέλου, η κορύφωση γίνεται ευκολότερη…

dimples2

Και επειδή βρίσκονται σε μια περιοχή που δεν υπάρχουν μύες, είναι αδύνατον να αποκτήσει κάποιος αυτά τα λακκάκια με τη γυμναστική. Ωστόσο, η απώλεια βάρους μπορεί να τα κάνει περισσότερο ορατά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top