ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θα σας μεταθέσω» - Κομματικό στέλεχος απειλούσε αστυνομικούς για τον εγγονό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Θα σας μεταθέσω» - Κομματικό στέλεχος απειλούσε αστυνομικούς για τον εγγονό του

Κομματικός αξιωματούχος φέρεται να εξάσκησε αφόρητη πίεση σε αστυνομικούς σε σταθμό της Λεμεσού, καπηλευόμενος τη θέση του και μάλιστα επιχείρησε να τους… γειώσει μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Φέρεται μάλιστα να άναψε τσιγάρο σε γραφείο του αστυνομικού σταθμού και όταν του επισημάνθηκε ότι καπνίζει σε κλειστό χώρο άρχισε να φωνάζει, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή –βάσει ισχυρισμών- απείλησε τους αστυνομικούς με μετάθεση.

Το όλο περιστατικό δημοσιοποίησε το TvOneNews.com.cy.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα την Κυριακή του Πάσχα (01/05) το εν λόγω κομματικό στέλεχος μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της Λεμεσού μαζί με την διαζευγμένη κόρη του και κατήγγειλαν ότι ο πατέρας του εγγονού του, απήγαγε το παιδί.

Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες, το εν λόγω άτομο και η κόρη του, τους εξήγησαν ο πατέρας του παιδιού της, την νύχτα της Ανάστασης άργησε να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, πολύ ήρεμα –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- ανέφεραν πως δεν προκύπτει παράπτωμα, προχωρώντας στην ερμηνεία του νόμου. Τους είπαν δηλαδή, ότι πρέπει μέσω δικαστηρίου να εκδοθεί χαρτί επικοινωνίας που να καθορίζει πότε ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί και πως το γεγονός ότι άργησε να το επιστρέψει δεν συνιστά ποινικό αδίκημα.

Και όχι μόνο αυτό. Με βάση πάντα το δημοσίευμα του TvOneNews.com.cy, οι αστυνομικοί προσφέρθηκαν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα και να τον καλέσουν να επιστρέψει το παιδί.

Ωστόσο, ο αξιωματούχος του κόμματος και η κόρη του (σημ. είχε μόνο διάταγμα κηδεμονίας), ήθελαν να υποβάλουν με το έτσι θέλω καταγγελία για απαγωγή και να διωχθεί ποινικά ο πατέρας, πράγμα που δεν δικαιολογείτο από τα σχετικά γεγονότα. Φέρεται να φώναζε στους αστυνομικούς και να τους απείλησε ότι θα τους στείλει μετάθεση.

Τα υπόλοιπα αποτυπώνονται στο σχετικό δημοσίευμα: «Μάλιστα ο κομματικός αξιωματούχος κατά την διάρκεια του συμβάντος, άναψε τσιγάρο εντός του γραφείου και όταν του έγιναν συστάσεις ότι βρίσκεται σε κλειστό χώρο, άρχισε να φωνάζει. Και ενώ η διαφωνία και οι μεμψιμοιρίες στον αστυνομικό σταθμό βρίσκονταν σε εξέλιξη ο πατέρας είχε επιστρέψει το παιδί στην πρώην πεθερά του».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κομματικός αξιωματούχος την επομένη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, καταγγέλλοντας τους αστυνομικούς.  Μάλιστα, αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να επέπληξε τους αστυνομικούς, καθώς όπως ανέφερε δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και έπρεπε να σεβαστούν τα θέλω των πολιτών...

Επιμέλεια: Φ. M.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top