LIFESTYLE

Πασίγνωστος Έλληνας έσκασε 54.000 ευρώ για να αγοράσει μια τσάντα Hermes! Που βρίσκει τόσα χρήματα καλέ;

Πασίγνωστος Έλληνας έσκασε 54.000 ευρώ για να αγοράσει μια τσάντα Hermes! Που βρίσκει τόσα χρήματα καλέ;

Ο μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών λίγες μέρες μετά το ξέσπασμά του για την εμπλοκή του ονόματός του στο «ροζ» σκάνδαλο που συγκλόνισε την Αθήνα πριν το Πάσχα, προχωρεί σε ακόμα μια αποκάλυψη...

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολα και οι περισσότεροι να αγωνιούν για το μέλλον τους, όπως φαίνεται υπάρχουν και κάποιοι που δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τα γούστα τους όσο και αν αυτά κοστίζουν.

Έτσι σκέφτηκε και ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες της showbiz, ο οποίος έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη και, όπως αποκάλυψε στην «Espresso» έδωσε 54000 ευρώ για μια συλλεκτική τσάντα τοy οίκου Hermes. Ο λόγος για τον γνωστό μάνατζερ που έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας κατά καιρούς με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του Σπύρο Ρέβη.

Ο μάνατζερ αγόρασε μια μαύρη συλλεκτική τσάντα του 1991 από τη διάσημη σειρά Kelly Bags που δημιούργησε ο γαλλικός οίκος μόδας εμπνεόμενος από τη πριγκίπισσα του Μονακό Γκρέις Κέλι.  «Δεν έχω φετίχ με τις τσάντες αλλά την συγκεκριμένη την ήθελα γιατί είναι συλλεκτική. Το ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να πουν πως ο κόσμος πεινάει και εγώ ξοδεύω τόσα λεφτά  σε τσάντες. Είδα τη συγκεκριμένη  αγορά ως επένδυση. Μπορεί να έδωσα σήμερα 54.000 ευρώ, αλλά υπάρχουν πολλοί συλλέκτες  που θα προσφέρουν προσφέρουν τα διπλά για να την αποκτήσουν», δήλωσε o μάνατζερ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top