LIFESTYLE

Έξαλλη η Κύπρια τραγουδίστρια Σαλίνα! «Τα χώνει» σε Τσακνή και ΕΡΤ για το «φιάσκο» της Eurovision

Έξαλλη η Κύπρια τραγουδίστρια Σαλίνα! «Τα χώνει» σε Τσακνή και ΕΡΤ για το «φιάσκο» της Eurovision

Λίγες ώρες πριν οι Argo ανέβουν στο stage του Globe Arena της Στοκχόλμης για την συμμετοχή στον Α' ημιτέλικό , λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις της ρίχνει η τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά .

Η νεαρή καλλιτέχνιδα από την Κύπρο που τον περασμένο Φεβρουάριο, έστειλε στην Ε.Ρ.Τ. την δική της πρόταση για τον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ξεσπά στο Govastileto.gr  για την μη επιλογή της αλλά και το παρασκήνιο που παίχτηκε πίσω από την επικράτηση του ποντιακού συγκροτήματος .

«Ήταν μία μη δημοκρατική διαδικασία και η επιλογή του συγκροτήματος και του τραγουδιού. Δημιουργήθηκαν οι Argo γι' αυτό το σκοπό, να πάνε δηλαδή στη Γιουροβίζιον. Υπήρχαν σαν συγκρότημα με διαφορετικό όνομα και σύνθεση. Είναι προκλητικό έτσι όπως έγινε και στέρησαν στον ελληνικό λαό να επιλέξει την εκπροσώπηση του όπως γινόταν τόσα χρόνια». 

Η Σαλίνα συνεχίζει τις αποκαλύψεις εξηγώντας πως και γιατί έγινε η επιλογή των Argo τονίζοντας: 

«Όλα έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, πολύ κάτω από το τραπέζι . Χωρίς να ενημερωθεί κανένας, χωρίς να ερωτηθεί κανένας γι αυτή την απόφαση. Οι eurofans θα έπρεπε κανονικά να ήταν δυσαρεστημένοι, με τον τρόπο της επιλογής.
Τι είναι αυτό; Να φανατιζόμαστε ότι μας επιβάλουν; Να γίνονται πράγματα για εμάς, χωρίς εμάς».

Από τα βέλη της Κύπριας τραγουδίστριας  δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ρ.Τ. κ. Διονύσης Τσακνής τονίζοντας χαρακτηριστικά: 

«Αν έκανε φάουλ ο κ.Τσακνής  έχει φανεί ήδη . Αφενός παραιτήθηκε , αφετέρου είναι η πρώτη φορά που δεν έχει πάρει καμία διάσταση ο διαγωνισμός και η συμμετοχή της Ελλάδας. Δεν βλέπω να ασχολείται κανείς τόσο με όλο αυτό...»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top