ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς στο facebook μεταξύ Θεοχάρους και Χόπλαρου του ΔΗΣΥ! «Εν πολλά παχουλλός τα ευλοημένα - Επιτρέψτε μου να μη συμμεριστώ την ελαφρότητα»

Άγριος καβγάς στο facebook μεταξύ Θεοχάρους και Χόπλαρου του ΔΗΣΥ! «Εν πολλά παχουλλός τα ευλοημένα - Επιτρέψτε μου να μη συμμεριστώ την ελαφρότητα»

Συνέχεια στον θόρυβο που προκλήθηκε μετά από δημοσίευμα το οποίο αποκάλυπτε τις συντάξεις τις οποίες λαμβάνει η Ελένη Θεοχάρους, έδωσε το στέλεχος του ΔΗΣΥ, Ρένα Χόπλαρου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Χόπλαρου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook  μια φωτογραφία με το σύμβολο του κόμματος Αλληλεγγύη γράφοντας:

«Εάν έπαιρνα παχουλό μισθό (8.213, χωρίς τα έξτρα) και τρεις συντάξεις (4.640 μηνιαίως) και είχα πρόθεση να κάνω κόμμα δεν θα το ονόμαζα ποτέ "Αλληλεγγύη".»

Η ανάρτηση της έγινε αντικείμενο επικριτικών σχολείων και αντικρουόμενων απόψεων, πότε κατά του ενός και πότε κατά του άλλου. Δεν έλειψαν και εκείνοι που κατηγόρησαν την κυρία Χόπλαρου για αντιδημοκρατική συμπεριφορά αφού όπως υποστήριξαν διέγραφε σχόλια που δεν της ήταν αρεστά. 

Βέβαια υπήρξαν και αυτοί που την ευχαρίστησαν αφού έδωσε χώρο στους οπαδούς της κυρίας Θεοχάρους να εκφραστούν. Η ίδια υποστηρίζει ότι τα σχόλια που διέγραψε ήταν υβριστικά κατά της κυρίας Θεοχάρους και ότι μόνο ένα πρόσωπο μίλησε για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.  

Ενώ οι συζητήσεις άναψαν για τα καλά, ήρθε το σχόλιο της ίδιας της Ελένης Θεοχάρους, στον τοίχο κυρίας Χόπλαρου λέγοντας της «Εν πολλά παχουλλός τα ευλοημένα, άραγε αν του βάλωμεν μαππούαν στο στομάχι εννα παστίνει;»

Με την κυρία Χόπλαρου να απαντά περί ελαφρότητας και με τις μπηχτές και τις ατάκες να πηγαίνουν σύννεφο.

Δείτε την λογομαχία:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top