Υποχρεωτική η ανάρτηση διπλής τιμής στις εκπτώσεις

Υποχρεωτική η ανάρτηση διπλής τιμής στις εκπτώσεις

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ενόψει και της πρόσφατης τροποποίησης του Νόμου που αφορά στις τιμές εκπτώσεων, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενημερώνει τις επιχειρήσεις/εμπόρους, αλλά και το καταναλωτικό κοινό ότι η υποχρέωση των καταστημάτων να πραγματοποιούν εκπτώσεις σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δεν υφίσταται πλέον.

Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού σημειώνει ωστόσο ότι οι διατάξεις του βασικού Νόμου (Ν.34/1990) που προνοούν για διπλή αναγραφή της τιμής (αρχική τιμή και τιμή εκπτώσεως) σε περιόδους πώλησης των προϊόντων σε τιμές εκπτώσεων, συνεχίζει να υφίσταται.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE