Πρεμιέρα για την Βανδή -Η μαύρη εφαρμοστή φόρμα που «ξεσήκωσε» τον αντρικό πληθυσμό - ΦΩΤΟ

Πρεμιέρα για την Βανδή -Η μαύρη εφαρμοστή φόρμα που «ξεσήκωσε» τον αντρικό πληθυσμό - ΦΩΤΟ

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή (13/05) το πολυαναμενόμενο σχήμα με την Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Χολίδη.

Η πρώτη συνάντηση των δυο τραγουδιστών επί της σκηνής έκλεψε τις εντυπώσεις αφού και οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες ερμήνευσαν παλιές και νέες επιτυχίες τους και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα.

Αν και μητέρα δυο παιδιών, η Δέσποινα Βανδή, μάγεψε τους θαμώνες με τις σέξι εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών που ανέδειξαν την αγαλματένια σιλουέτα της και αποκάλυψαν τη σέξι πλευρά της.

Από iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.