LIFESTYLE

Εurovison: Ανέβηκε ξανά δυναμικά η Κύπρος! Τι δείχνουν τα προγνωστικά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

Εurovison: Ανέβηκε ξανά δυναμικά η Κύπρος! Τι δείχνουν τα προγνωστικά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή

Η αποστολή της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision δέχτηκε τις τελευταίες μέρες έντονο πόλεμο λάσπης, αφού δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο της Ευρώπης ήθελαν το τραγούδι μας να είναι «αντιγραφή» κάτι για το οποίο όπως γράψαμε και σε άλλο μας δημοσίευμα δεν ισχύει.

Αποτέλεσμα των κακεντρεχών σχολίων και δημοσιευμάτων, ήταν να επηρεαστεί ένα κομμάτι των EuroVision fans και το τραγούδι μας να υποχωρήσει στα προγνωστικά από την 14η θέση στην 19η, λίγο δηλαδή πριν το τέλος.

Oι Minus One μετά και την εμφάνιση τους στον τελικό του Σαββάτου 14/5 κατάφεραν να κλείσουν κάποια στόματα και να αναγκάσουν τα πρακτορεία στοιχημάτων να τους ανεβάσουν ξανά στην 15η θέση (με ανοδική πορεία τα τελευταία λεπτά).

Η εξαιρετική ερμηνεία του Alter Ego από το Κυπριακό συγκρότημα μας έκανε περήφανους και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, το χειροκρότημα που κέρδιζαν έδειξε ότι αξίζουμε μια πολύ καλή θέση.

Διαβάστε επίσης: 

-Σάρωσαν στη σκηνή της Eurovision οι Minus One! To Alter Ego αποθεώθηκε από το κοινό - ΒΙΝΤΕΟ

-Eurovision: Το μήνυμα των Μinus One λίγες ώρες πριν βγουν στη σκηνή! «Όλοι μιλούν για εμάς και την Κύπρο…»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top