ΚΟΣΜΟΣ

Με κουμπάρους Νταβούτογλου και Γκιουλ πάντρεψε την κόρη του ο Ερντογάν

Με κουμπάρους Νταβούτογλου και Γκιουλ πάντρεψε την κόρη του ο Ερντογάν

Με κουμπάρους τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου και τον τέως πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ, πάντρεψε την κόρη του Σουμεγιέ, ο Τουρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη.

"Όταν ήταν μικρή η Σουμεγιέ της έλεγα αντιλόπη μου, φως των ματιών μου. Τώρα σαν αντιλόπη φεύγει από τη φωλιά", είπε ο Ταγίπ Ερντογάν στην τελετή.

Στην τελετή παραβρέθηκαν και ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Χουλούσι Ακάρ, ο Πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης Ισμαήλου Καχραμάν, ο ηγέτης της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Μπεκίρ Ιζετμπέκοβιτς, ο Πρόεδρος του Πακιστάν Ναβάζ Σερίφ, ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι και ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.

Ο Ταγιπ Ερντογάν και η οικογένεια του πήγαν στην τελετή με ελικόπτερο. Λήφθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας σε όλη την περιοχή.

Η νύφη με το γαμπρό, Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο του γάμου στολισμένο με λουλούδια από την έπαυλη των Θεραπειών και ακολουθούμενοι από κομβόι αυτοκινήτων έφτασαν στο χώρο της τελετής. Το αυτοκίνητο οδήγησε ο γαμπρός. Πριν την τελετή οι δύο οικογένειες έβγαλαν φωτογραφίες. Την τελετή διενήργησε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top