Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη - Νεκρός πιλότος μετά από συντριβή (BINTEO)

Τραγωδία σε αεροπορική επίδειξη - Νεκρός πιλότος μετά από συντριβή (BINTEO)

Ενώ βρισκόταν σε ανοδική πορεία για να εκτελέσει μία «λούπα», το διπλάνο ξαφνικά συνετρίβη, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πιλότος που συμμετείχε το απόγευμα του Σαββάτου σε αεροπορική επίδειξη στην Ατλάντα των ΗΠΑ, όταν το διπλάνο του συνετρίβη στο έδαφος ενώ εκτελούσε φιγούρες στο αέρα μαζί με ένα άλλο αεροσκάφος.

Το νούμερο των δύο αεροσκαφών κόντευε να φτάσει στο τέλος του, όταν ξαφνικά, ενώ βρισκόταν σε ανοδική πορεία για να εκτελέσει μία «λούπα», το διπλάνο ξαφνικά συνετρίβη, για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. 

Οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίες έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατέσβεσαν τη φωτιά. 

Λίγο αργότερα ο πιλότος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια, ενώ όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, δεν υπήρχαν άλλοι τραυματίες.

Ένα βίντεο από τη στιγμή της συντριβής ανέβηκε μετά από λίγη ώρα στο YouTube και αναπαράγεται ήδη από τα διεθνή μέσα.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE