ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου σε Προδρόμου: «Κατακεραύνωνες κάποτε τον ΔΗΣΥ και τώρα…»

Σφοδρή επίθεση Σελινόπουλου σε Προδρόμου: «Κατακεραύνωνες κάποτε τον ΔΗΣΥ και τώρα…»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε μέσω ανάρτησης του στο facebook ο Εκπρόσωπος Τύπου της «Αλληλεγγύης» στον αντίστοιχο εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ Πρόδρομου Προδρόμου με αφορμή συνέντευξη του δεύτερου σε εφημερίδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Σελινόπουλος εμφανίζεται έντονα ενοχλημένος με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Καθημερίνη», ο κ. Προδρόμου και στην οποία φέρεται κατά τα λεγόμενα του να προεξοφλεί την αποτυχία των νέων κομμάτων.

Στην ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλληλεγγύης απαντά στον κ. Προδρόμου ως εξής:

Όταν ο Πρόδρομος Προδρόμου στην "Καθημερινή" μιλά απαξιωτικα για τα νέα κόμματα και προεξοφλεί αποτυχίες, ας μην συγχέει ούτε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ με την δική του "Ευρωπαϊκή Δημοκρατία", ούτε την Ελένη Θεοχάρους με τον κάποτε επικεφαλής της ΕΥΡΩΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ. Η δική του προσπάθεια για "αλλαγή" ήταν τελικά η... "ταπεινή" επιστροφή του στον ΔΗΣΥ, που κάποτε κατακεραύνωνε και έκτοτε εξυμνεί.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Προδρόμου αποχώρησε το 2004 από τον ΔΗΣΥ αφού διαφώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη και την τότε ηγεσία του κόμματος, για τον σχέδιο Ανάν δημιουργώντας το κόμμα Ευρωπαϊκή Δημοκρατία, το οποίο διαλύθηκε το 2006 όταν εξασφάλισε στις τότε βουλευτικές εκλογές ποσοστό 0,6%.

Ο κ. Προδρόμου επέστρεψε στον ΔΗΣΥ το 2008 στηρίζοντας την υποψηφιότητα Ιωάννη Κασουλίδη στις Προεδρικές εκλογές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top