LIFESTYLE

«Η Αριστοτέλους έκαμετα ούλλα έψες….» Ενοχλήθηκε η Χριστιάνα και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

«Η Αριστοτέλους έκαμετα ούλλα έψες….» Ενοχλήθηκε η Χριστιάνα και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι ακροατές, ακούγοντας την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό στον Super Fm να κλείνει την τηλεφωνική γραμμή στα μούτρα, ενώ στον αέρα ήταν γνωστός δημοσιογράφος.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5 όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε στην τηλεφωνική γραμμή του Super Fm, πολύ γνωστό δημοσιογράφο, ώστε να της μεταφέρει τα τελευταία νέα της showbiz, ωστόσο από τα πρώτα δευτερόλεπτα τον «έκοψε» στον αέρα λέγοντας του «Γεια, Γεια»

Αιτία του επεισοδίου ήταν η ατάκα του δημοσιογράφου ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας ανέφερε, ότι προσπαθεί να συνέλθει από το χθεσινοβραδινό ξενύχτι, «καρφώνοντας» παράλληλα την παρουσιάστρια ότι και αυτή ξενύχτησε σε γνωστό μαγαζί.

Η Χριστιάνα προσπάθησε να τον «επαναφέρει στην τάξη» λέγοντας του ότι δεν βγήκε στον αέρα να μιλήσει για την ίδια, κάτι που ο δημοσιογράφος φαίνεται δεν αντιλήφθηκε και συνέχισε απτόητος.

Η ατάκα του όμως «Η Αριστοτέλους έκαμε τα ούλλα εψές…» δεν άρεσε στην παρουσιάστρια που ζήτησε εξηγήσεις, με τον ίδιο να προσθέτει ότι έκαμες τα ούλλα, διευκρινίζοντας ότι έδινε καυτά φιλιά στον σύντροφό της Γιώργο Εφραιμ.

Τότε ήταν που ενοχλήθηκε η Χριστιάνα με αποτέλεσμα μετά από δυο διαδοχικά «Γεια» που του είπε να του κλείσει την τηλεφωνική γραμμή στα μούτρα, προσθέτοντας ότι θα το ξανασκεφτεί αν θα τον βγάλει στον αέρα στη συνέχεια της εκπομπής, κάτι που δεν έγινε ποτέ, καθώς η εκπομπή ολοκληρώθηκε στις 14:55 χωρίς ο γνωστός δημοσιογράφος να πει τα καλλιτεχνικά νέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top