ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την αποκάλεσε πόρνη, ανδροχωρίστρα και την γρονθοκόπησε σε τουαλέτες night club – 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την αποκάλεσε πόρνη, ανδροχωρίστρα και την γρονθοκόπησε σε τουαλέτες night club – 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή γιατί γρονθοκόπησε στην μύτη και έβρισε χυδαία γυμνάστρια, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στην Λάρνακα.

Ο λόγος για την 29χρονη μητέρα πέντε παιδιών Ζόε Φίθιαν, η οποία θεώρησε ότι η Κάθριν Γουόερχερστ που έκανε μαθήματα ζούμπα στις Βάσεις τις Δεκέλειας, έβαλε στο μάτι τον άνδρα της Φίθιαν.

Όλα άρχισαν όταν ένα βράδυ του Δεκεμβρίου του 2014 η 29χρονη διαπίστωσε ότι η Γουόρχερστ έστειλε στον άνδρα της μηνύματα μ’εσω facebook.

Πιο συγκεκριμένα, είδε το μήνυμα στο Ipad του συζύγου της και έγινε έξαλλη, παρόλο που δεν φαινόταν να ήταν ερωτικού περιεχομένου.

Όταν συνάντησε την Γουόρχερστ σε νυκτερινό κέντρο της πόλης, αποφάσισε να της στείλει… ηχηρό μήνυμα. Μετέβη στις τουαλέτες του νυκτερινού κέντρου, όπου βρισκόταν η Γουόρχερστ και στη συνέχεια της επιτέθηκε φραστικά αποκαλώντας την πόρνη και αντροχωρίστρα. Ακολούθως της έδωσε γροθιά στην μύτη.

Την όλη υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η αγγλική εφημερίδα The Sun

Zoe Phythian outisde the Portsmouth Court Martial Centre, Hampshire
Victim Catherine Warhurst outisde the Portsmouth Court Martial Centre, Hampshire

WIFE

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top