LIFESTYLE

Η Καραντώνη στα χνάρια της Μενεγάκη! Η δήλωση που μας σόκαρε!

Η Καραντώνη στα χνάρια της Μενεγάκη! Η δήλωση που μας σόκαρε!

Μας καλημέρισε το πρωί της Παρασκευής με το εξωφυλλό της σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μας εντυπωσίασε με τις μελλοντικές της βλέψεις...

Η παρουσιάστρια διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Beautiful People της ερχόμενης Κυριακής όπου ποζάρει ντυμένη στα ολόλευκα.

Η ίδια η Άντρη Καραντώνη ανέβασε στο λογαριασμό της «Καλημέρα αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή» με τη δήλωσή της «Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια» να παραπέμπει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έλεγε παντού ότι ήθελε να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Η ωραία της ελληνικής τηλεόρασης απέκτησε 4 παιδιά, 3 με τον Γιάννο Λάτσιο και την Μαρίνα της με τον Ματέο Παντζόπουλο. 

Λέτε να γίνει πολύτεκνη και η Καραντώνη; 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top