ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ωραίος» ο Ακιντζί! Έβγαλε σέλφι με τους νέους και τους προέτρεψε προς τη νέα τεχνολογία

«Ωραίος» ο Ακιντζί!  Έβγαλε σέλφι με τους νέους και τους προέτρεψε προς τη νέα τεχνολογία

Να επωφεληθούν από τη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου και της πληροφόρησης κάλεσε τους νέους ο Μουσταφά Ακιντζί που βγήκε φωτογραφία μαζί τους χρησιμοποιώντας ο ίδιος την σύγχρονη τεχνολογία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης με την σύζυγό του Μεράλ δέχθηκαν την Πέμπτη (19/05) στο “προεδρικό” νέες και νέους και μίλησαν μαζί τους, με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ατατούρκ και γιορτή νεολαίας και αθλητισμού. Κάλεσε τη νεολαία να αντιστέκεται, να ερευνά και να αμφισβητεί. “Να εκπαιδευτείτε καλά, να γίνεται καλά άτομα αλλά όχι ατομικιστές. Μην φυλακιστείτε στα προσωπικά σας συμφέροντα, να έχει πάντα μπροστά τα οφέλη της κοινωνίας. Να ξέρετε ότι ενόσω η κοινωνία δεν προχωρά μπροστά δεν μπορούμε ατομικά να φτάσουμε πουθενά”.

Η κοινωνική πρόοδος, σημείωσε, μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ειρηνικό περιβάλλον και πρόταξε την ρήση του Ατατούρκ “ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στον κόσμο”. Το Κυπριακό, είπε, είναι ένα πρόβλημα που κατά τη δική του άποψη πρέπει να γλυτώσουν από την αβεβαιότητα του μέλλοντος οι νέοι για να καταλήξει λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει μετρήσει πόσες σέλφι έχουν βγάλει οι νέοι μαζί του αλλά απόψε ήταν η σειρά του. Και έβγαλε φωτογραφίες σέλφι ο ίδιος τις οποίες ανέβασε μετά στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top